Bouwtekening Bedrijfspand in Ede

Bedrijfsmatig
16/1/2024
Bedrijfspand Ede

Het opstellen van bouwtekeningen voor de afbouw van een bedrijfspand in Ede

Voor dit project kregen we de opdracht om bouwtekeningen te maken voor de afbouw van een nieuw bedrijfspand in Ede. De opdrachtgever, een belegger, wilde het bedrijfspand combineren met een bedrijfswoning. Aangezien het pand casco werd opgeleverd, moest er nog veel werk worden verricht om het te kunnen verhuren als bedrijfswoning.

Start proces bouwtekeningen bedrijfspand

We zijn begonnen door de nieuwbouwtekeningen over te nemen, waarin het ruwe ontwerp van het pand was vastgelegd. Vervolgens hebben we samen met de opdrachtgever overlegd om de plannen voor de bovenverdiepingen te bepalen. Op de bovenverdieping moest er een extra woning worden gerealiseerd.

Gedetailleerde bouwtekeningen voor het bedrijfspand in Ede

Na het vaststellen van de plannen zijn we aan de slag gegaan met het maken van gedetailleerde bouwtekeningen. Deze tekeningen geven een duidelijk overzicht van de indeling van de ruimtes, de positie van wanden, stopcontacten, elektriciteitspunten en wateraansluitingen. Het doel was om de opdrachtgever in staat te stellen offertes op te vragen bij aannemers en de werkvoorbereidingen te starten.

Plattegronden t.b.v. de nieuwe indeling

Realisatie van het bedrijfspand in Ede

Met de bouwtekeningen in handen heeft de opdrachtgever offertes opgevraagd bij verschillende aannemers. Na het selecteren van een aannemer is de bouw van het bedrijfspand van start gegaan. Dankzij de gedetailleerde bouwtekeningen kon de extra woning boven de bedrijfsruimte worden gerealiseerd, zoals oorspronkelijk gepland.

Deze casestudie illustreert hoe we door middel van nauwkeurige bouwtekeningen hebben bijgedragen aan de succesvolle afbouw van een bedrijfspand in Ede. Onze samenwerking met de opdrachtgever en het gebruik van gedetailleerde tekeningen hebben ervoor gezorgd dat het project efficiënt kon worden uitgevoerd.

Bouwtekening voor uw bedrijfspand? Start Hier!

ing. Rick van de Steeg
Projectleider
In dit project:

Een afspraak maken met Visional? Neem nu contact op

Wil je een afspraak maken met Visional, omdat je met een vraagstuk zit betreffende jouw vastgoedproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Portrait foto van Peter van den Berg
Bedrijfsmatig
Tekeningen