Van initiatief tot bouw, wij zijn dé partner voor vastgoed­ondernemers

Visional bestaat uit diverse vastgoed gerelateerde ondernemingen die je kunnen adviseren en geheel ontzorgen bij vastgoedprojecten. Dit vanaf jouw zoektocht naar een geschikt project tot aan het verkrijgen van de vergunning.

2 mannen die aan het tafeltennissen zijn
4 mannen op een bank die met elkaar praten

‘Wij willen de vastgoedwereld persoonlijker en toegankelijker maken door te laten zien dat we samen verder komen dan alleen.’

327
Unieke opdrachtgevers
451
Opdrachten afgerond
293
Vergunningen verleend

Onze waarden

Wij bestrijden de onpersoonlijke wereld van het vastgoed. Wij zijn echte mensen die oprecht geven om wat we doen. Wij geven om de relatie met onze klanten en om de mensen voor wie zij in opdracht zijn.

Samen sterk

Betrokkenheid is key. We winnen en verliezen samen met onze collega’s, maar ook samen met de klant. Alleen zo komen we tot het beste resultaat.

Altijd in ontwikkeling

Stilstaan in achteruitgaan. We zijn altijd bezig met de vraag hoe we onszelf, ons bedrijf en de relatie met onze klant kunnen verbeteren.

Can-do mentaliteit

Wij gaan moeilijke vragen of lastige projecten niet uit de weg en durven uit onze comfort zone te stappen. Wij geloven in wat we kunnen.

Ons team

Ons team bestaat voornamelijk uit ingenieurs en bouw­kundigen. Zij zijn werkzaam bij één of meerdere van de vastgoed­ondernemingen die aan Visional zijn gekoppeld. Ons team beschikt over jaren ervaring en kan je bij diverse vraagstukken van dienst zijn.

Ik haal er energie uit om samen met jou een vergunningstraject te doorlopen en jouw ideeën om te zetten in een realiseerbaar plan.

ing. Rick van de Steeg
Projectleider

Ik houd me voornamelijk bezig met de mogelijkheden omtrent jouw gebouw. Ik vind het leuk om mensen te helpen het maximale uit hun gebouw of project te halen.

ing. Peter van den Berg
Projectleider

Ik speur graag door de bestemmingsplannen en zoek de grenzen op om voor jou het hoogst haalbare te realiseren.

ing. Jesper van Laar
Projectleider
ing. Just Kruse
Bouwkundig tekenaar

Als medewerkster bij Visional Design houd ik mij voornamelijk bezig met het digitaliseren van bouwtekeningen en het modelleren van objecten.

Linday Hofman
Bouwkundig tekenaar

De werkzaamheden die ik verricht zijn voornamelijk het modelleren van panden, digitaliseren van tekeningen en het aanvragen van vergunningen.

ing. Rick van Doorn
Bouwkundig ingenieur

Als bouwkundig tekenaar bij Visional Design houd ik me voornamelijk bezig met bouwkundig tekenwerk

Stefan Admiraal
Bouwkundig tekenaar

Staat jouw gezicht hier straks ook tussen?

Een afspraak maken met Visional? Neem nu contact op

Wil je een afspraak maken met Visional, omdat je met een vraagstuk zit betreffende jouw vastgoedproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op.