Wij halen het maximale uit projecten van vastgoed­ondernemers

Een gebouw neerzetten of een vastgoedproject runnen? Als één team haalt Visional samen met vastgoed­ondernemers het maximale uit hun project. Je kan bij ons voor elk bouwkundig vraagstuk terecht.

4 mannen op een bank die met elkaar praten

Onze diensten

Onder  Visional vallen drie vastgoed­ondernemingen: Visional Design, Visional Projects en Visional Control. Deze drie vastgoed­ondernemingen hebben wij hieronder nader omschreven.

Visional Design

Wanneer je een ontwerp, vergunnings­tekening, technisch tekenwerk tot aan complete ontzorging van het vergunningsproces wenst, kies je voor Visional design. Dit is ons bouwkundig teken- en adviesbureau, waarmee wij jou vastgoedprojecten ontwerpen, uitwerken en begeleiden.

Naar Visional Design

Visional Projects

Visional projects houdt zich bezig met de aankoop, ontwikkeling en participatie in vastgoedprojecten. Ben je vastgoed­ondernemer, bezig met een vastgoedproject en wens je hier ondersteuning bij? Dan zijn wij je graag van dienst. Ook staan we open voor de aankoop van nieuwe projecten.

Naar Visional Projects

Visional Control

Op zoek naar een complete partner ter ondersteuning van jouw vastgoedbeheer? Kies dan voor Visional Control, ons vastgoed adviesbureau. In samenwerking met de beheerder of eigenaar zorgen wij voor inzicht en controle op jouw vastgoed.

Naar Visional Control

Wie we zijn

Visional begon als bouwkundig teken- en adviesbureau en groeide uit tot een vastgoed­onderneming. Ons centrale doel is het totaal kunnen ontzorgen van van vastgoed­ondernemers bij vastgoed­ontwikkeling. Ons team bestaat voornamelijk uit ingenieurs. In samenwerking met jou zorgen wij voor succesvol afgeronde projecten en een professioneel eindresultaat.

De binnenkant van het kantoor van Visional
Handen op een toetsenbord
2 mannen aan een tafel in gesprek met elkaar
Een man aan het werk achter zijn bureau achter een computer
2 mannen aan een tafel in gesprek met elkaar
2 mannen die kijken naar een computerscherm.

Wat onze klanten zeggen

“Als particuliere beleggers hebben we Visional Design ingeschakeld voor een vergunning voor een kleine transformatie van een monumentaal pand in het centrum van Delft. We hebben de vergunning gekregen om van restaurant naar 4 zelfstandige studios op de verdiepingen en horeca zaak op de begane grond te transformeren.”

Darshan
2 mannen aan een tafel in gesprek met elkaar

FAQ

Wanneer zijn jullie geopend?

Je kunt altijd langskomen voor een potje tafeltennis of een bakje koffie. Wij zijn elke werkdag geopend van 09:00-17:30.

Wanneer kunnen jullie iets voor mij betekenen?

Wij kunnen iets voor je betekenen wanneer je in het bezit bent van een bouwwerk, een bouwwerk op het oog hebt of de taak hebt gekregen om iets met een bouwwerk te gaan doen. Kortom betekent dit dat we iets voor je kunnen betekenen als het een gebouw of ondergeschikte onderwerpen aangaat. Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

Werken jullie landelijk?

Ja, wij werken landelijk. Onze klanten zitten verdeeld over heel Nederland en hebben ook gebouwen verspreid door heel Nederland. Bekijk hier wat wij allemaal doen.

Een afspraak maken met Visional? Neem nu contact op

Wil je een afspraak maken met Visional, omdat je met een vraagstuk zit betreffende jouw vastgoedproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Portrait foto van Peter van den Berg