Ons vastgoed adviesbureau als partner voor controle en beheersing over jouw vastgoed portefeuille

Welkom bij Visional Control, het vastgoed adviesbureau dat jouw vastgoedbeheer naar een hoger niveau tilt. Wij bieden financieel, technisch en administratief vastgoedbeheer om jou het overzicht te geven dat je nodig hebt.

Een man en vrouw die kijken naar een computerscherm. De man wijst naar het scherm
Een man aan het werk achter zijn bureau achter een computer

‘Wij willen de vastgoedwereld persoonlijker en toegankelijker maken door te laten zien dat we samen verder komen dan alleen.’

Een man achter zijn bureau aan het werk achter een computer met 2 schermen

Digitaal gebouwbeheer

Met onze dienst voor digitaal gebouwbeheer kunt u efficiënt en nauwkeurig uw gebouwen beheren en onderhouden. Optimaliseer uw processen en krijg volledige controle over uw faciliteiten.

Tekeningen beheer

Met onze dienst voor tekeningenbeheer heeft u volledige controle over al uw bouwkundige tekeningen. Beheer en organiseer uw tekeningen efficiënt, zodat u altijd snel toegang heeft tot de juiste informatie.

2 mannen aan een tafel in gesprek met elkaar
Een man achter zijn bureau aan het werk achter een computer met 2 schermen

NEN2580 Meetrapportages

Met onze dienst voor NEN2580 meetrapportages kunt u vertrouwen op nauwkeurige en betrouwbare metingen van uw gebouwen. Onze rapportages voldoen aan de hoogste normen, zodat u altijd beschikt over de juiste informatie voor uw vastgoedbeheer.

NEN2767 inspecties

Wij voeren NEN2767 inspecties uit voor jouw vastgoed. Hierbij wordt de technische staat van het vastgoed geïnspecteerd, zodat eventuele gebreken tijdig kunnen worden opgespoord en verholpen.

2 mannen aan een tafel in gesprek met elkaar
Een man achter zijn bureau aan het werk achter een computer met 2 schermen

Het maken van MJOP’s

Wij maken MJOP's voor jouw vastgoed. Hierbij wordt er een meerjarenplanning gemaakt van het onderhoud en de vervanging van installaties en gebouwonderdelen, zodat je inzicht krijgt in de te verwachten kosten.

Technical Due Dillegence inspecties

Wij voeren Technical Due Dillegence inspecties uit voor jouw vastgoed. Hierbij wordt de technische staat van het vastgoed beoordeeld in relatie tot de beoogde gebruiksdoelen en worden eventuele risico's in kaart gebracht.

2 mannen aan een tafel in gesprek met elkaar

Een afspraak maken met Visional? Neem nu contact op

Wil je een afspraak maken met Visional, omdat je met een vraagstuk zit betreffende jouw vastgoedproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Portrait foto van Peter van den Berg