Houtrot- en Schilderwerk Inspecties voor Vve Beheer Amsterdam

Control
Status:
Afgerond

Opdrachtgever: VVe Beheer Amsterdam

Visional Control heeft in onder aanneming van Zwaan Calculatie BV en in opdracht van VVe Beheer Amsterdam houtrot- en schilderwerk inspecties uitgevoerd voor een Vve van 300 woningen.

Inspecties en Herstelwerkzaamheden

Tijdens de inspecties is de staat van het hout zorgvuldig geïnspecteerd. Hierbij zijn de benodigde herstelwerkzaamheden nauwkeurig vastgesteld. Ons team heeft ervoor gezorgd dat elk detail werd opgenomen om de kwaliteit en staat van de woningen goed in kaart te brengen.

Schilderwerk in Strekkende en Vierkante Meters

Naast het houtrotonderzoek hebben we ook de hoeveelheid schilderwerk in strekkende en vierkante meters in kaart gebracht. Dit heeft Vve beheer Amsterdam geholpen om een gedetailleerd plan op te stellen voor het schilderen van de woningen, zodat ze weer een frisse en verzorgde uitstraling krijgen.

Resultaten en Impact

Dankzij onze grondige inspecties en nauwkeurige documentatie kon VVe Beheer Amsterdam de benodigde herstelwerkzaamheden en schilderwerkzaamheden efficiënt plannen en uitvoeren. Dit heeft bijgedragen aan het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de woningen, waardoor de leefbaarheid en tevredenheid van de bewoners zijn vergroot.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Visional Control uw vastgoedprojecten kan ondersteunen.

In dit project:

Een afspraak maken met Visional? Neem nu contact op

Wil je een afspraak maken met Visional, omdat je met een vraagstuk zit betreffende jouw vastgoedproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Portrait foto van Peter van den Berg
Control