Samenwerken met Visional

Wil je samenwerken met Visional? Een gebouw neerzetten of een vastgoedproject runnen kan je uiteraard niet alleen. Gelukkig kunnen wij je de beste mensen en ondersteuning bieden. Samen met vastgoedondernemers vormen wij één team die het maximale uit projecten haalt.

2 mannen aan een tafel in gesprek met elkaar

Bij Visional hechten we veel waarde aan vaste samenwerkingen. Zo leren we elkaar goed kennen, waardoor we een beter eindresultaat boeken. We werken dan ook graag aan goede lange termijn relaties.

2 mannen aan een tafel in gesprek met elkaar

Wat we bieden

Visional biedt de kennis en middelen voor het onderzoeken, aankopen, ontwerpen en uitwerken van vastgoedprojecten. Hierdoor kunnen wij je betreffende jouw vastgoedprojecten geheel ontzorgen.

Wat we verwachten

Wat wij van onze partners of relaties verwachten, is dat zij echte teamspelers zijn. Wij worden warm wanneer iemand denkt in oplossingen en recht door zee communiceert. Geen toeters en bellen, maar zeggen waar het op staat. Op die manier kunnen we bouwen aan een relatie, elkaars sterke punten benutten en zo succesvolle projecten realiseren.

2 mannen die kijken naar een computerscherm.
Een man aan het werk achter een computer

Onderzoek / haalbaarheidsfase

We onderzoeken eerst de mogelijkheden van jouw object of locatie tijdens de oriënterende fase, die wij vervolgens in kaart brengen. Dit kan vóór of na de aankoop van een object zijn of wanneer je plannen hebt om te gaan (ver)bouwen. Dit doen we middels een quickscan van de object mogelijkheden, massastudie, welstandscontrole en een bestemmingsplan onderzoek.

Een afspraak maken met Visional? Neem nu contact op

Wil je een afspraak maken met Visional omdat je met een vraagstuk zit betreffende jouw vastgoedproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Portrait foto van Peter van den Berg