Ontruimingsplattegronden Kantoorpand in Veenendaal

Bedrijfsmatig
9/1/2024
Ontruimingsplattegronden Kantoorpand te Veenendaal

Introductie

In deze casestudy delen we onze ervaring met het uitvoeren van ontruimingsplattegronden voor een kantoorpand in opdracht van Vastgoedbrigade uit Veenendaal. Onze opdrachtgever, een vastgoedbeheerder die technisch en commercieel beheer uitvoert voor zakelijke vastgoedobjecten, had behoefte aan ontruimingsplattegronden voor een kantoorpand met meerdere huurders.

Uitdaging: Ontruimingsplattegronden voor een veilig Kantoorpand

Het kantoorpand in Veenendaal bestond uit vier verdiepingen en wij kregen de opdracht om ontruimingsplattegronden te maken. Deze plattegronden waren van essentieel belang voor de veiligheid van het kantoorpand en de huurders.

Locatie bezoek en Voorbereiding Kantoorpand

Voor aanvang van het project hebben we een bezoek gebracht aan het kantoorpand in Veenendaal. Tijdens dit bezoek hebben we de bestaande tekeningen gecontroleerd en aangepast om ervoor te zorgen dat ze overeenkwamen met de werkelijke vluchtroutes.

Maken Ontruimingsplattegronden voor het Kantoorpand

Met de benodigde informatie zijn we aan de slag gegaan om ontruimingsplattegronden te maken voor het kantoorpand in Veenendaal. In totaal hebben we 8 op maat gemaakte plattegronden gemaakt, meerdere per verdieping op strategische locaties. Deze ontruimingsplattegronden zijn geplaatst boven brandslanghaspels, brandblussers en andere locaties waar veel mensen samenkomen.

Succesvolle Oplevering Ontruimingsplattegronden

Na voltooiing van de ontruimingsplattegronden hebben we deze naar de opdrachtgever van het kantoorpand in Veenendaal gestuurd. We hebben ons best gedaan om te zorgen dat de huurders nu kunnen rekenen op een veilige werkomgeving.

Conclusie: Waardevolle Samenwerking voor Ontruimingsplattegronden

Het maken van ontruimingsplattegronden is een cruciale taak voor gebruikers of vastgoedbeheerders. We begrijpen het belang van ontruimingsplattegronden voor de veiligheid van een kantoorpand en de huurders. Dankzij de samenwerking met technische vastgoedbeheerders kunnen we hen ondersteunen bij het waarborgen van een veilig vastgoedbeheer.

Ontruimingsplattegronden voor een kantoorpand nodig? Start hier!

In dit project:

Een afspraak maken met Visional? Neem nu contact op

Wil je een afspraak maken met Visional, omdat je met een vraagstuk zit betreffende jouw vastgoedproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Portrait foto van Peter van den Berg
Bedrijfsmatig
Tekeningen