Bedrijfspand aanbouwen in Veenendaal

Bedrijfsmatig
9/1/2024
Aanbouw bedrijfspand PUUR! Vloerengroep

Opdrachtgever: PUUR! Vloerengroep

Als Visional Design zijn we verheugd om betrokken te zijn bij het project van het aanbouwen van een bedrijfspand in Veenendaal voor onze opdrachtgever, PUUR! Vloerengroep. In deze casestudie delen we graag onze ervaringen en het proces dat we hebben doorlopen om de vergunning voor dit project uit te werken.

Gedetailleerde analyse en ontwerp voor het aanbouwen van een bedrijfspand in Veenendaal

Het begon allemaal met een gedetailleerde analyse van de locatie en de behoeften van PUUR! Vloerengroep. Als ervaren ontwerpers hebben we grondig onderzoek gedaan naar de lokale voorschriften en regelgeving met betrekking tot het aanbouwen van bedrijfspanden in Veenendaal. Op basis van deze informatie hebben we een gedetailleerd plan opgesteld dat voldeed aan alle vereisten.

Intensieve samenwerking met PUUR! Vloerengroep voor het aanbouwen van hun bedrijfspand

Vervolgens hebben we intensief samengewerkt met PUUR! Vloerengroep om ervoor te zorgen dat hun specifieke wensen en behoeften werden opgenomen in het ontwerp. Dit omvatte onder andere de indeling van de hal, de benodigde ruimte voor de productieactiviteiten en de logistieke stromen. Ons team heeft nauw samengewerkt met de klant om ervoor te zorgen dat het ontwerp voldeed aan hun verwachtingen en functionele eisen.

Vergunningsaanvraag en -procedure voor het aanbouwen van een bedrijfspand in Veenendaal

Als Visional Design hebben wij het gehele proces van de vergunningsaanvraag verzorgd voor het aanbouwen van een bedrijfspand in Veenendaal. Na het afronden van het ontwerp hebben we de vergunningsaanvraag ingediend bij de bevoegde instanties. Hierbij hebben we alle benodigde documenten en tekeningen ingediend, samen met een uitgebreide toelichting op het ontwerp. We hebben nauwlettend de voortgang van de vergunningsprocedure gevolgd en waar nodig aanvullende informatie verstrekt.

Vergunning voor het aanbouwen van een bedrijfspand in Veenendaal

Uiteindelijk hebben we de vergunning succesvol verkregen en zijn we trots op het resultaat dat we hebben behaald. Het aanbouwen van een bedrijfspand in Veenendaal zal PUUR! Vloerengroep in staat stellen om hun activiteiten verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Visional Design: Uw partner voor het aanbouwen van een bedrijfspand in Veenendaal

De nieuwbouw van dit bedrijfspand in Veenendaal is een uitstekend voorbeeld van hoe Visional Design samenwerkt met klanten om hun visie tot leven te brengen. Door middel van zorgvuldige planning, expertise en nauwe samenwerking hebben we een succesvol resultaat bereikt waar we trots op zijn.

Wilt u ook een bedrijfspand aanbouwen in Veenendaal? Neem dan contact op.

Bedrijfspand aanbouwen? Start hier!

ing. Peter van den Berg
Projectleider
In dit project:

Een afspraak maken met Visional? Neem nu contact op

Wil je een afspraak maken met Visional, omdat je met een vraagstuk zit betreffende jouw vastgoedproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Portrait foto van Peter van den Berg
Bedrijfsmatig
Nieuwbouw